Usluge Princ Restorana

Ukoliko tražite miran kutak za proslavu vašeg venčanja, ili nekog drugog slavlja, restoran „PRINC“ je idealno mesto za Vas. Spoj prijatne atmosfere restorana, vrhunske kuhinje i prilagođavanje prostora željama gosta pružaju mogućnost organizacije raznih proslava, na visokom nivou usluge. S’obzirom na ambijent koji zaokuplja, restoran je pogodan za održavanje svadbi, rođendana, poslovnih ručkova i večera, prezentacija i ostalih tipova svečanosti.

Vaše venčanje je jedan od najvažnijih dana u Vašem životu i zaslužuje punu pažnju. Dozvolite nam da budemo sa Vama i da Vam pomognemo u odabiru svečanog menija, asortimanu pića ili izboru muzičkog benda.

Proslave koje se u našem restoranu najčešće organizuju su: apsolventske večeri, maturkse večeri, rođendani, krštenja, promocije firmi, kokteli… Prepustite organizaciju proslave Vaše firme ili promociju Vašeg novog proizvoda profesionalnom osoblju restorana „PRINC“.

Restoran „PRINC“ pruža i ketering usluge, kako u svom objektu, tako i na terenu.

Apartmani Niš

PRINC apartmani na najbolji mogući način pokazuju zašto je PRINC naslednik trona u ugostiteljstvu. Sobe i luksuzni apartmani nalaze se na samo 2 km od aerodroma Konstantin Veliki i prate najsavremenije standarde.

DDSBK-14
BOJ_2360

Restoran PRINC

Na nama je da kažemo da je naš restoran idealno mesto za sve što zamislite, a na vama je da se u to i uverite. Sale restorana PRINC prilagodljive su različitim tipovima proslava. U našem prostoru najčešće se održavaju venčanja, rođendani, apsolventske večeri, poslovni ručkovi i večere i druge vrste svečanosti.

Organizacija događaja

Celokupnu organizaciju proslave vaše firme ili promociju vašeg novog proizvoda možete prepustiti profesionalnom osoblju našeg restorana. Takođe, kada su u pitanju venčanja, možemo vam pomoći u odabiru:

Asortimana pića
Odabiru svečanog menija
Izboru benda

BRA_7611

Restoran PRINC nudi široki spektar usluga. Počev od iznajmljivanja prostora za proslave, preko prenoćišta Niš, do obezbeđivanja posluženja za sve tipove slavlja. Smeštaj/prenoćište Niš nije tako lako naći, naročito kada iz nekog drugog grada, države, dolazite na samo jedan vikend.

Tu je Princ za Vas.